Bora vështirson vozitjen në rrugë

Bora vështirson vozitjen në rrugë

Për vozitësit e automjeteve stina e dimrit është më e vështira pasi që moti i lig ua bënë më të vështirë ngasjen e tyre, pasi që rrugët janë më të vështira për t’u kaluar, shkruan rtv21.tv.

Kur rrugët janë të mbushura me borë dhe akull, aksidentet janë më të shpeshta, të cilat jo rrallë përfundojnë me fatalitet.

Më poshtë mund t’i shihni disa aksidente, të cilat kanë ndodhur nëpër vende të ndryshme të botës që syri i kamerave ka arritur t’i kapë.  /21Media