Rezultati përfundimtar 35:31

Rezultati përfundimtar 35:31

Ka përfunduar ndeshja mes Kosovës dhe Kanadasë në hendboll në grupmoshën U-19, me rezultat përfundimtar 35:31, në favor të Kanadasë.

Edhe në pjesën e parë Kanadaja ka qenë në epërsi me rezultat 16:9.

Në këtë palestër, në orën 19:00 do të zhvillohet ndeshja mes Kosovës dhe Nigerisë, në grupmoshën U-21.

Ndërsa, gjatë ditës janë zhvilluar edhe dy takime. Ndeshja e parë për sot ka qenë mes Nigerisë dhe Paraguajit për grupmoshën U-19, e cila ka përfunduar me rezultat përfundimtar  31-18, në favor të Nigerisë. Ndërsa, ndeshja e dytë, mes Paraguajit dhe SHBA-së ka përfunduar me rezultat përfundimtar 19:28, në favor të SHBA-së./21Media