Ministri i kulturës premton intervenim urgjent

Ministri i kulturës premton intervenim urgjent

Teatri Kombëtar si dhe Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”, sot u vizituan nga Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi. Pasi e ndjeu aromën e rëndë të kanalizimit në këto dy institucione, premtoi intervenim urgjent. Ushtruesja e detyrës së drejtorit të teatrit i tha se kanalizimi po iu ndalon shfaqjet. Përderisa drejtori i bibliotekës dëshmoi rrezikun e shkatërrimit të librave të rëndësishëm nga lagështia që e ka kapluar objektin e tyre./21Media