Pas dorëzimit të listave në KQZ

Pas dorëzimit të listave në KQZ

Nisma për Kosovën, e cila është në koalicion me PDK-në dhe AAK-në ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë, të cilës i prin kryetari Fatmir Limaj.

Këta janë kandidatët e Nismës:

Fatmir Limaj

Bilall Sherifi

Zafir Berisha

Bajram Hasani

Enver Hoti

Haxhi Shala

Muharrem Kuçi

Milaim Zeka

Isa Xhemajli

Besim Shyti

Valdete Bajrami

lbulena Balaj

Violeta Demaj

Anita Mulolli

Manuela Koni

http://rtv21.tv/kandidatet-per-deputete-ne-radhet-e-nismes/
Facebook Comment