Komedia e regjisorit Altin Bashës prezantoi Shqipërinë e shekullit  XX

Komedia e regjisorit Altin Bashës prezantoi Shqipërinë e shekullit  XX

Në Teatrin Kombëtar të Kosovës, në mbrëmjen e së enjtes, u shfaq premiera e komedisë “Karnavalet e Korçës”. Premiera e parë e TKK-së për vitin 2019, u prit mirë dhe të pranishmit thanë se aktorët interpretuan me mjeshtëri. Shfaqja që prezanton Shqipërinë e shekullit të njëzet është bërë me regji të Altin Bashës./21Media