Buleshkaj: Rekomandojmë certifikimin e 21 subjekteve politike

Buleshkaj: Rekomandojmë certifikimin e 21 subjekteve politike

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka certifikuar gjatë ditës së sotme 21 subjekte me 685 kandidatë për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që pritet të mbahen më 6 tetor të këtij viti. Këto subjekte, siç është thënë në KQZ, i kanë plotësuar të gjitha kriteret e kërkuara. Ndërsa në shqyrtim kanë mbetur edhe aplikacionet e PDK-së, LDK-së dhe koalicionit AAK-PSD./21Media