“Paga minimale dhe efektet e saj në punësim”

“Paga minimale dhe efektet e saj në punësim”

Lëvizja FOL ka organizuar diskutimin e hapur për Pagën minimale dhe efektet e saj në punësim. Në këtë diskutim u tha se paga minimale në Kosovës është pagë e mbijetesës e jo pagë minimale dhe se konsiderohet vetëm si instrument për luftimin e varfërisë./21Media