Rasti "Reket"

Rasti “Reket”

Gjykata vendosi për kërkesën e Prokurorisë për vazhdimin e paraburgimit për Katica Janevën. Ajo do të qëndroj edhe 30 në paraburgim.

Janeva është e dyshuara e tretë në rastin “Reket”, ndërsa të premten i mbaronte paraburgimi 30 ditorë.

Ajo së bashku me Bojan Jovanovskin i njohur si Boki 13 dhe Zoran Milevski-Kiçeec janë të dyshuar rastin “Reket”, për marrjen e një milion e gjysmë eurove, për shfuqizimin e paraburgimit të biznesmenit Orce Kamcev, të paditur në rastin “Perandoria”.

Avokatja e Janevës, Irena Fërçkovska tha se klientja e saj nuk është në gjendje të mirë shëndetësore./21Media