Klubi pejan nuk ka arritur t’i kryejë obligimet financiare ndaj FIBA-s dhe FBK-së

Klubi pejan nuk ka arritur t’i kryejë obligimet financiare ndaj FIBA-s dhe FBK-së

Një prej klubeve kryesore në histori të basketbollit, Peja është përjashtuar nga elita me vendim të Federatës së Basketbollit të Kosovës. Klubi pejanë nuk ka arritur ti kryjej obligimet financiare që kishte ndaj FIBA-s dhe FBK-së dhe për këtë arsye është përjashtuar nga garat. Detaje sjellë kronika në vijim/21Media