Prishtina do të përballet me Pinar Karsiyaka në Izmir të Turqisë

Prishtina do të përballet me Pinar Karsiyaka në Izmir të Turqisë

Prishtina do të zhvillojë sonte përballjen e tretë në basketboll në kuadër të FIBA Europe Cup. KB Prishtina do të përballet me Pinar Karsiyaka, në kuadër të Grupit I.

Ndeshja që starton në ora 18:30, do të zhvillohet në Izmir të Turqisë.

Lider i Grupit I është S. Oliver Wurzburg me 4 pikë, kurse pozitën e dytë e ndajnë Pinar Karsiyaka dhe Z Mobile Prishtina me nga 3 pikë secili dhe në vendin e fundit është Szolnoki Olaj me 2 pikë.