Të respektohet ligji dhe seancat të jenë transparente

Të respektohet ligji dhe seancat të jenë transparente

Kohët e fundit janë evidentuar raste të seancave gjyqësore të mbyllura. Instituti i Kosovës për Drejtësi këmbëngul për respektimin e ligjit dhe kërkon që të gjitha seancat gjyqësore të jenë të hapura./21Media