KEK-u bënë remontin kapital të Bllokut B-2 të TC Kosova B

KEK-u bënë remontin kapital të Bllokut B-2 të TC Kosova B

Me qëllim të  rritjes së sigurisë së prodhimit të energjisë elektrike dhe furnizimit stabil të qytetarëve, Korporata Energjetike e Kosovës ka nisur remontin kapital të njësisë B-2 të Termocentralit Kosova B. Ky remont, i cili përfshinë riparimin gjeneral të njësisë B-2, ka filluar më 24 prill dhe do zgjasë deri në fund të muajit korrik./21Media