Thaçi: Fitimi i kompanisë për këtë gjashtëmujor ka arritur në 8 milionë euro

Thaçi: Fitimi i kompanisë për këtë gjashtëmujor ka arritur në 8 milionë euro

Drejtori menaxhues i Korporatës Energjetike të Kosovës, Nijazi Thaçi, vlerësoi se për gjashtë muaj kjo ndërmarrje ka tejkaluar të gjitha parashikimet. Ai tha se profiti i kompanisë për këtë gjashtëmujor ka arritur në 8 milionë euro dhe se presin që në gjashtëmujorin e ardhshëm t’i tejkalojnë këto rezultate./21Media