VV: Shtyrja e seancës për shpërbërjen e Kuvendit, mundëson keqpërdorime

VV: Shtyrja e seancës për shpërbërjen e Kuvendit, mundëson keqpërdorime

Lëvizja Vetëvendosej në një konferencë për media diskutoi në lidhje me gjendjen në shëndetësi, me theks të veçantë në Qendrën Klinike Universitare. U tha se kjo klinikë vazhdon të jetë në gjendje jo të mirë për shkak të mungesës së kushteve elementare për punë dhe produkteve jo cilësore./21Media