E kaloi natën duke kënduar me zë të lartë dhe duke luajtur në kitarë, por jo për njerëzit

E kaloi natën duke kënduar me zë të lartë dhe duke luajtur në kitarë, por jo për njerëzit

Të gjithë ne duam të qëndrojmë pranë dhe të dëgjojmë interpretuesit e rrugës për disa minuta, veçanërisht gjatë sezonit të festave, pasi muzika e tyre ndan edhe më shumë gëzim dhe lumturi.

Sidoqoftë, nuk është aq argëtuese për ata interpretues të rrugës që shpesh edhe injorohen, transmeton rtv21.tv.

Shumë njerëz zakonisht injorojnë përpjekjet dhe talentin e tjetrit, ashtu si në rastin e këtij malajziani, i cili e kaloi natën duke kënduar me zë të lartë dhe duke luajtur në kitarë.

Megjithatë, edhe pse askush nuk qëndronte pranë për ta dëgjuar atë, ai kishte gjithsesi një audiencë, pasi katër kotele u ulën dhe e dëgjuan atë.

Kotelet ishin audienca më mbështetës që mund të imagjinonte!

Video u bë virale dhe që nga publikimi ka grumbulluar miliona klikime në “YouTube”/21Media