Satanaj këndon në eventin e futbollistit të njohur

Satanaj këndon në eventin e futbollistit të njohur

Mesufshori i dikurshëm i Milan, Kevin- Prince Boateng i cili aktualisht luan për La Palmas duket se këngëtarin shqiptar Albert Stanaj e ka më për qejfi. Kjo pasi që ai e ka ftuar atë për të kënduar në një ahneg privat.

Vet futbollisti në Instagramin e tij zyrtar ka publikuar fotografi dhe video gjatë perfomrancës së Stanaj. Gjithashtu në ketë event ishte i ftuar edhe këngëtari i famshëm italian Eros Ramazoti./21Media