Për shërim Gëzimit i duhen 50.000 euro

Për shërim Gëzimit i duhen 50.000 euro

29 vjeçari nga Vushtrria, Gëzim Mustafa si pasojë e një gjakderdhjeje në tru gjendet në komë.

Meqenëse gjendja e tij po bëhet më kritike dhe nuk po mund të trajtohet në QKUK, familja Mustafa ka kërkuar ndihmë financiare që ai të transferohet në Spitalin Amerikan të Tiranës.

Shuma që përafërsisht i duhet Gëzimit për trajtim është 50.000 euro.

Familja Mustafa ka dhënë informacione se ku mund të ndihmonë djalin e tyre me mjete financare të gjithë ata që kanë mundësi./21Media

TEB Bank: 2016000034990794

Vëllau i Gëzimit: Arbnor Mustafa

TEL: 045670789