Kosova nuk qëndron mirë në aspektin e barazisë gjinore dhe i vetmi institucion ku kuota ka sjellë rezultat është Kuvendi i Kosovës. Kështu u tha me rastin e publikimit të raportit “Kuota gjinore në bordet e korporatave në Kosovë”. U kërkua më shumë përfaqësim i grave në politikë dhe në bordet e korporatave./21Media

Kosova nuk qëndron mirë në aspektin e barazisë gjinore dhe i vetmi institucion ku kuota ka sjellë rezultat është Kuvendi i Kosovës. Kështu u tha me rastin e publikimit të raportit “Kuota gjinore në bordet e korporatave në Kosovë”.
U kërkua më shumë përfaqësim i grave në politikë dhe në bordet e korporatave./21Media