Shoqatat shqiptaro-amerikane përkujtuan personalitetin e Adem Demaçit

Shoqatat shqiptaro-amerikane përkujtuan personalitetin e Adem Demaçit

Këshilli nismëtar “Adem Demaçi në Shtatore” së bashku me Shoqatat “Atlantiku”, “Malësia e Madhe” dhe Fondacionin “Plavë e Guci’’ në një tubim i cili u mbajt në Nju Jork përkujtuan Simbolin e Rezistencës, Adem Demaçin. Ky tubim sipas të pranishmëve  ishte një nismë për ndërtimin e shtatores së Adem Demaçit në SHBA.Raport i korre4spondentit tone Halil MULA/21Media