Flokët kaçurrele me të vërtetë mund të jenë vështirë për t’u mirëmbajtur po ne ju sjellin disa këshilla se si t’i mirëmbani ato

Flokët kaçurrele me të vërtetë mund të jenë vështirë për t’u mirëmbajtur po ne ju sjellin disa këshilla se si t’i mirëmbani ato

Pasi dilni nga dushi dhe doni t’i krihni gjithmonë në fillim krehër me dhëmbë  të gjerë, pasi që ai parandalon humbjen e formës natyrale të kaçurreleve dhe parandalon majat e ndara.

Kur krihni flokët filloni nga majat e flokëve, duke vazhduar lart tek rrënja e flokëve. Kështu e keni shumë më të lehtë të ndani flokët e lidhura mes vete.

Para se të hyni në tush aplikon në flokët tuaja zbutës flokësh dhe mbulojini ato ne kapele dushi, derisa sa jeni duke pastruar trupin dhe pastaj vazhdoni pastrimin normal të flokëve.

Mos e largoni të gjithë zbutësin nga flokët kur i shpërlani ato. Nëse keni flokë kaçurrel natyral, ato kanë nevoje për sa më shumë lagështim prandaj është më mire të mos i shpërlajmë komplet ata nga zbutësi për flokë.