Ndryshimi i shpejt i temperaturave prek edhe  shëndetin

 Ndryshimi i shpejt i temperaturave prek edhe  shëndetin

Moti jo stabil dhe luhatja e temperaturave në periudhën e fundit, kanë sjellë përkeqësim në shëndetin e qytëtareve,të cilët thone se ky ndryshim po ndikon negativisht në shëndetin e tyre.mjekët ndërkaq vazhdojnë të bejnë thirrje që qytetarët nga ora 10:00 deri në orën 17:00 në temperatura të larta të mos I ekspozohen diellit në mënyrë që të mos kanë probleme me shëndet pas ndryshimit të motit./21Media