Nëse dëshironi të jetoni në përrallë, ky mund të jetë rasti juaj më i mirë

Nëse dëshironi të jetoni në përrallë, ky mund të jetë rasti juaj më i mirë

Kështjella më e vogël në Angli është në shitje dhe kushton sa një apartament mesatar në Londër. Ajo gjendet në fshatin Long Compton në Warwickshire.uk-smallest-castle-for-sale-mollys-lodge-9

Kështjella e quajtur Molly’s Lodge është ndërtuar nga arkitekti i famshëm britanez Edward Blore në vitet 1830, i njëjti arkitekt që ka zgjëruar pallatin mbretëror Buckingham për mbretëreshën Victoria, shkruan rtv21.tv.uk-smallest-castle-for-sale-mollys-lodge-10

Kështjella është një shtëpi funksionale me një dhomë gjumi, një banjo, një dhomë qëndrimi si dhe dhomë ngrënieje me një vatër e dritare të kohës viktoriane.uk-smallest-castle-for-sale-mollys-lodge-1

Për të interesuarit kështjella kushton 550 mijë funte, dhe ju mund të shprehni interesimin tuaj para datës 19 prill./21Mediauk-smallest-castle-for-sale-mollys-lodge-5