Kështjella të mrekullueshme

Kështjella të mrekullueshme

Ka kaq shumë kështjella të cilat të lënë pa frymë nëpër botë dhe është shumë e vështirë për të bërë një listë për t’i zgjedhur vetëm 10 ose 15 prej tyre.

Megjithatë, këtu është një mundësi për një listë të tillë me 14 kështjella të mahnitshme, transmeton rtv21.tv.

Janë aq të mrekullueshme sa që patjetër se do të mendoni për një plan udhëtim rreth këtyre kështjellave./21Media

Kështjella në Edinburgh, Scotlandë, UK

Château de Chenonceau, Francë

3Eltz, Gjermani


4Lichtenstein, Gjermani


5Ashford, Irelandë


6Swallow’s,  Ukrainë


7Corvinilor,Transylvania, Romania


8Miramare , Trieste, Itali


9Prague, Pragë Çeki

10Peles , Sinaia, Romania

11Burg Hohenëerfen, Salzburg, Austria


12Palace of Pena, Sintra , Portugal

13Alcázar of Segovia, Segovia, Spain


14Vajdahunyad Castle, Budapest, Hungary