Motrat Mustafa kanë pësuar ndryshime drastike, me kalimin e viteve duken vetëm më elegante

Motrat Mustafa kanë pësuar ndryshime drastike, me kalimin e viteve duken vetëm më elegante

Jemi mësuar t’i shohim gjithmonë pranë njëra tjetrës si në koncerte, intervista e vende të ndryshme.

Janë këto motrat Mustafa, të cilat njihen dhe pëlqehen shumë për këngët e tyre popullore, shkruan rtv21.tv

Ndonëse tani jeni mësuar t’i shihni zakonisht me veshje elgante, në të kaluarën ato shfaqeshin me veshje tradicionale e dukeshin shumë më ndryshe.

Sjellim disa fotografi të cilat tregojnë se sa shumë kanë ndryshuar motrat Mustafa ndër vite./21Media