Ndryshimi i ''Esmerit''

Ndryshimi i ”Esmerit”

Saruhan Hunel aktori turk, i cili u bë i njohur me rolin e ”Esmerit” në serialin “Vitet e humbura”.

Në kohën kur ky serial u transmetua në RTV21, aktori ka qenë njëri prej më të preferuarve dhe më të dashur për audiencën, shkruan rtv21.tv

Në këtë serial aktori shfaqej në rolin e një trimi, e personazhin e tij edhe më shumë e  identifikonin këmishat e zeza, të cilat i barte gjithnjë.

Aktori 49-vjeçar ka pësuar ndryshime në pamje që nga ajo kohë. Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi se si duket tani ”Emseri”.

“Vitet e humbura” është një ndër serialet turke që ka arritur nivele të larta të shikueshmërisë në kohën kur ai është transmetuar. /21Media