"Hatixhja" tani si 28 vjeçare

“Hatixhja” tani si 28 vjeçare

Seriali “O Clone” që ishte i ndërtuar mbi një dramë të bukur, që trajtonte edhe fenomenin shkencor të klonimit, ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit.

Përveç temës të serialit, me siguri se nuk i keni harruar as personazhet kryesore të këtij seriali, shkruan rtv21.tv

Carla Diaz atë kohë luante rolin e vajzës së “Zhades” me emrin “Hatixhe” dhe në atë kohë ishte e vogël, tash ajo ka 28 vjet dhe ka pësuar një ndryshim të madh të madh në pamje.

”O Clone” ka qenë telenovelë braziliane që ishte zhvilluar në Rede Globo nga 1 tetori i vitit 2001 deri më 14 qershor të vitit 2002, i cili ishte transmetuar edhe në RTV21.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi nga përditshmëria e aktores. /21Media