Personazhet e filmave të animuar jetojnë në mesin tonë

Personazhet e filmave të animuar jetojnë në mesin tonë

Nuk është sekret që krijuesit e filmave dhe personazheve të filmave të ju japin atyre tipare e njerëzve aktualë. Ndonjëherë edhe tiparet e karakterit transferohen në ekran.

Disa njerëz kanë tipare të ngjashme me to ndërsa të tjerë janë pikërisht personat nga të cilët është frymëzuar krijimi i personazhit.

Në këto fotot më poshtë dëshmohet se personazhet më të pëlqyera të filmave të animuar jetojnë në mesin tonë./21Media

 

Maleficent — Eleanor Audley

Aladdin — Tom Cruise

Snow White — Marge Champion

Betty Boop — Helen Kane

Shrek — Maurice Tillet

Ariel — Alyssa Milano

Ursula — Harris Glenn Milstead

Montgomery Burns — Baron Jacob Rothschild