Mbase nuk e keni ditur...

Mbase nuk e keni ditur…

Megjithëse disa kanë frikë nga fluturimet, prapë se prapë udhëtimet me avion janë shumë të këndshme dhe të mirëpritura për shumë njerëz.

Edhepse shumica e njerëzve, sidomos burrave nuk iu intereson shumë se si vishen gjatë udhëtimeve, për gratë nuk mund të thuhet e njëjta gjë.

Gratë janë ato që i kushtojnë shumë më shumë vëmendje dhe kujdes veshjes, saqë kujdesen edhe deri në detajin e fundit, shkruan rtv21.tv

Por, kjo gjë nuk është aq e mirë kur ato marrin avionin. Kjo pasiqë disa veshje nuk janë të preferuara të vishen kur udhëtoni.

Mbi të gjitha, ato duhet të jenë të përshtatshme dhe të mos kenë mbishkrime me mesazhe ofenduese./21Media