Art apo realitet

Art apo realitet

Arti hiperrealist filloi në vitin 1970 me vizatime identike me fotografitë dhe në vitin 2000 u njoh si një lëvizje dhe zhanër artistik në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Këtu janë disa nga projektet e artistëve të njohur ku realiteti dhe arti fare pak ka dallim, transmeton rtv21.tv.

Por, kur flasim për realizëm, kuptojmë se edhe ajo ngatërron njerëzit e vërtetë dhe për të treguar pak më mirë këtë art, veçojmë disa vepra të pabesueshme që tashmë janë ekspozuar në botë./21Media