Ndryshimi i tyre ndër vite

Ndryshimi i tyre ndër vite

Edhe yjet e Hollywood-it ballafaqohen me shumë vështirësi. Nganjëherë ato parakalojnë në tepihun e kuq të eventeve të mëdha me stil të pazakontë. Por, kontakti me stilistë ka efekt pozitiv. Disa nga to duken më trendi dhe më të reja tani në moshën 30-40 vjeçare, sesa më herët.

Bright Side ka siguruar disa fotografi, ku shihet se si u dukën të famshmet më herët dhe tani./21Media

1. Cate Blanchett, 2000 dhe 2018

2. Kate Winslet, 2001 dhe 2016

3. Natalia Vodianova, 2008 dhe 2018

4. Anne Hathaway, 2005 dhe 2018

5. Miley Cyrus, 2008 dhe 2019

6. Sandra Bullock, 1999 dhe 2018

7. Gwen Stefani, 1999 and 2018

8. Lady Gaga, 2009 dhe 2019

9. Taylor Swift, 2010 dhe 2019

10. Emma Stone, 2009 dhe 2019

11. Michelle Williams, 2004 dhe 2019

12. Kristen Stewart, 2009 dhe 2019

13. Blake Lively, 2011 dhe 2019

14. Scarlett Johansson, 2003 dhe 2019

15. Pink, 2010 dhe 2017

16. Carice van Houten, 2012 dhe 2019