Kida dhe Ermal Fejzullahu arrijnë 50 milionë klikime në YouTube

Kida dhe Ermal Fejzullahu arrijnë 50 milionë klikime në YouTube

Në muajin qershor të vitit të kalur Ermal Fejzullahu dhe Kida publikuan projektin e tyre të titulluar ”Tela”. Kjo këngë gjatë verës u shëndërrua një hit.

Këtë e dëshmojnë më së miri edhe klikimet në kanalin Youtube, të cilat kanë arritur mbi 50 milionë. Këtij suksesi i është gëzuar vet këngëtarja, e cila këtë sukses të cilin e ndau me fansat e saj në Instagram. /21Media