Thashethemet janë përhapur se Kim është duke pritur fëmijën e tretë përmes nënës surrogate me bashkëshortin e saj Kanye West

Thashethemet janë përhapur se Kim është duke pritur fëmijën e tretë përmes nënës surrogate me bashkëshortin e saj Kanye West

Kim Kardashian ka thyer heshtjen rreth raportimeve mbi nënën surrogate, duke thënë se “kur të jenë gati për të folur, do ta bëjnë këtë”.

“Ka shumë detaje këtu. Sidoqoftë, ne ende nuk e kemi konfirmuar dhe kjo është e tëra. Do t’ju njoftojmë kur të jemi të gatshëm. Përfundimisht kam parë shumë gjëra. Ne nuk kemi konfirmuar asgjë”, ka thënë Kim për E!

Bashkëshorti i saj Kanye është parë ditë më parë, pas raportimeve se nëna surrogate është një afro-amerikane, e cila ka qenë e martuar, shkruan TMZ.