Pesë filmat kosovarë që korrën suksese në festival të kategorisë A dhe B

Pesë filmat kosovarë që korrën suksese në festival të kategorisë A dhe B

Filmat Kosovar përgjatë viti 2018-të kanë shënuar disa suksese në festival të kategorisë A dhe B. Këto festival të këtyre dy kategorive nënkuptojnë edhe festivalet më të mira në botë të cilat ekranizojnë filma të ndryshëm ndërkombëtar. Nëpër këto festivale të rëndësishme janë gjithsej pesë filma kosovarë që kanë rrëmbyer çmime të rëndësishme./21Media