Mrekullitë ndodhin e Ashley është dëshmi e gjallë

Mrekullitë ndodhin e Ashley është dëshmi e gjallë

Jeta Ashley Hallford ishte e përsosur. Ajo dhe burri i saj David kishte gjetur njëri-tjetrin në kolegj. Të dy ishin duke pritur fëmijën e tyre të parë, kur gjërat filluan të shkojnë si është më së keqi.

Ashley kishte vënë re një gungë në anën e pasme të qafës së saj kur ajo ishte rreth një muaj në shtatzëninë e saj. Ajo u diagnostikua fillimisht si një infeksion dhe duket të jetë më të mirë.

Megjithatë, në 32 javë në shtatzëninë e saj, mjekët gjetën se “infeksioni” në të vërtetë bëhet më i madhe.
Ajo ishte në fazën e 4 të kancerit kështu ajo ishte shtatzënë, kimioterapia dhe kirurgjia nuk ishin opsion.

Edhe pse djali i saj Harley u lind. Ai ishte i shëndetshëm dhe ishte dërguar në shtëpi dy ditë pas lindjes së tij. Kjo është kur Ashley filloi trajtimin.

Ajo filloi me një operacioni për të hequr tumorin në qafë. Tumori ishte përhapur në nofullë dhe seksione të mëdha të muskujve të saj duhej të hiqet. Pesë javë pas operacionit, mjekët zbuluan se kanceri ishte përhapur më tej, shkruan rtv21.tv.

Asaj iu dhanë doza të larta të kimioterapisë dhe kishte trajtim rrezatimi për të ndihmuar të ndaluar përhapjen e kancerit. Në këtë pikë, ata ndaluan ajo ishte duke vdekur.

Mirëpo, ajo u kthye te Perëndia duke iu lutur për një mrekulli.

Më vonë, ajo kishte shkuar për kontrolla në spital, ajo mendonte se ishte kontrolla e fundit para se te vdiste, por mjekët u tronditën! Ata thanë se kanceri i saj ishte zhdukur krejtësisht. “Kurrë nuk kam menduar që do të mbijetonte,” tha, Dr. Debra Miller.

Ashley thotë se dashuria dhe shërimi i Perëndisë, si dhe stafit të saj të mahnitshme mjekësor, janë përgjegjës për këto mrekulli. Ajo tregon historinë e saj për të iu dhënë besim të tjerëve se njeriu duhet të ketë shpresë edhe në kohët më të errëta./21Media