A ekziston ndokush që nuk ka dëgjuar për Mr.Bean? Vështirë të jetë!

A ekziston ndokush që nuk ka dëgjuar për Mr.Bean? Vështirë të jetë!

Rowan Atkinson i njohur ndryshe me rolin e tij ikonik Mr.Bean ka bërë gjenerata të tëra të qeshin pa e hapur fare gojën, me mimikat e tij që janë të veçanta.

Kur mendojmë se Mr.Bean ka një vajzë tani 23 vjeçare, menjëherë na shkon mendja se dukja e saj është disi kështu…

Në të vërtetë nuk është ashtu, Lily është një vajzë shumë e bukur dhe e talentuar. Deri tani ajo ka aktruar në disa filma krahas babait, përfshirë këtu “Mr.Bean’s Holiday” dhe “Johnny English Reborn”, shkruan rtv21.tv.

Por Lily nuk e sheh vetën si aktore, ajo sipas profilit të saj zyrtar në instagram është një teksshkruese që përformon tekstet e saja.

Ajo shkruan, këndon e vallëzon qysh nga mosha 5 vjeçare, kurse në moshën 14 vjeçare kishte vendosur që përformimin ta shndërrojë në karrierë./21Media

Related imageImage result for Lily Atkinson