E gjitha është vizatuar më lapsa

E gjitha është vizatuar më lapsa

Mund ta njihni artisten Cj Hendry për punën e saj duke punuar me ngjyra të zeza dhe të bardha. Por jo për projektin më të fundit të artit, ajo mori një kthesë nga copa bardhë e zi në një stil të gjallë dhe me ngjyra.

Ky projekt u titulluar “Ngjyrat e Komplimentit”, seritë e gjalla u porositën nga Christian Louboutin, markë e modës për një ekspozitë gjatë Art Basel Hong Kong, shkruan rtv21.tv.

Megjithëse duken si ngjyrë e pastër e hedhur në letër, por këto janë vizatime me lapsa me ngjyra.

U desh shumë durim, shtresim i pigmentit të thatë dhe trajtim ekspertësh të mediumit, por copat përfundimtare hiperrealiste të krijuara janë plot shkëlqim dhe viskozitet, nuk do të besonit kurrë se ato janë krijuar duke përdorur lapsa./21Media