Interesante!

Interesante!

Zakonisht dasmat kanë një lloj tradite dhe formaliteti. Sidoqoftë, shumë nuse tanimë po e thyejnë rregullin dhe po krijojnë zakonet e tyre.

Një nuse vendosi që të krijojë një buqetë unike.

Në vend të luleve, ajo vendosi krofne (donuts) dhe kjo është buqeta më e bukur që keni parë ndonjëherë./21Media