Kandidatët LB-së për deputetë në të njëjtën listë me PDK-në

Kandidatët LB-së për deputetë në të njëjtën listë me PDK-në

Partia Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja për Bashkim kanë nënshkruar sot Marrëveshje Koalicioni për zgjedhjet nacionale të 6 tetorit. Sipas kësaj marrëveshje, kandidatët për deputetë nga Lëvizja për Bashkim do të jenë pjesë e përbashkët e listës së kandidatëve për të Partisë Demokratike të Kosovës.
Ndjekim deklaratat.