Sot nuk ka takim, qëndrimet nuk kanë ndryshuar

Sot nuk ka takim, qëndrimet nuk kanë ndryshuar

Ende nuk ka asnjë rezultat konkret për koalicion ndërmjet Vetëvendosjes dhe LDK-së. Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, theksoi se nuk shohin opsion tjetër për koalicion përveç LDK-së. Ndërsa, në LDK insistojnë se posti i presidentit duhet të përfshihet në marrëveshje, ndryshe janë të gatshëm edhe për zgjedhje të reja. (Përgaditi-Burim Zariqi)./21Media