Përfundon pa marrëveshje takimi Kurti-Mustafa

Përfundon pa marrëveshje takimi Kurti-Mustafa

Sot përsëri u takuan kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, dhe ai i LDK-së, Isa Mustafa, por nuk ka ende marrëveshje të koalicionit. Në LDK insistojnë që në marrëveshje të përfshihet edhe posti i presidentit.  Anëtari i kryesisë së kësaj partie, Skënder Hyesni, tha se Vetëvendosje duhet ta dëshmojë këtë javë nëse dëshiron marrëveshje apo jo.(Teksti-Burim Zariqi, kamera- Gyner Muja – Aid Berkolli)./21Media