Krasniqi ka folur për mundësinë e koalicioneve të NISMA-s

Krasniqi ka folur për mundësinë e koalicioneve të NISMA-s

Ish- kryeparlamentari Jakup Krasniqi dhe tash anëtarë i NISMA-s për Kosovën ka folur rreth mundësisë së koalicioneve të mundshmë të partisë së NISMA-s më me partitë në vend, shkruan rtv21.tv

Krasniqi tha se ata tashmë janë në koalicion parazgjedhorë më AAK-në dhe janë të hapur për subjektet e tjera mirëpo jo edhe për partitë të cilat janë në pushtet pasi që koalicioni me to nuk është i dëshirueshëm.

Kjo sipas Krasniqit pasi që duhet të ndryshojë mënyra e qeverisjes në vend dhe partitë që janë në pushtet kanë qenë vetëm 3 vjet në opozitë dhe tani është koha që ata të dalin në opozitë dhe të flladiten pak./21Media