Lajçi: Sportistët kosovarë do ta kenë në krah kompaninë më të fuqishme.-Hasani: Kjo marrëveshje do të përkthehet në rezultate më të mira

Lajçi: Sportistët kosovarë do ta kenë në krah kompaninë më të fuqishme.-Hasani: Kjo marrëveshje do të përkthehet në rezultate më të mira

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe  Kompania HIB Petrol  nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për sponsorizim. U tha se kjo marrëveshje do të jetë mbështetje financiare e kompanisë  më të madhe kosovare ndaj sportistëve të cilët janë pjesë e Komitetit Olimpik të Kosovës./21Media