Abazi: Këta luftëtarë mundësuan qëndresën në Junik.-Lladrovci: Pas Adem Jasharit, radhitet Bekim Berisha

Abazi: Këta luftëtarë mundësuan qëndresën në Junik.-Lladrovci: Pas Adem Jasharit, radhitet Bekim Berisha

Në 20 vjetorin e rënies u përkujtuan dëshmorët Bekim Berisha, Bedri Shala, Elton Zherka, Përmet Vula dhe Bashkim Leku. Në Akademinë përkujtimore të organizuar nga Zyra e presidentit u vlerësua lartë figura dhe kontributi i tyre për çlirimin e vendit./21Media