60-vjeçari vdiq gjatë shfaqjes

60-vjeçari vdiq gjatë shfaqjes

Veterani i “Stand Up” komedisë, Ian Cognito vdiq në skenë gjatë një shfaqjeje.

60-vjeçari ishte i ulur në mes të skenës, derisa filloi t’i përkeqësohet frymëmarrja dhe brenda pak minutave u shtri pa ndjenja. Publiku në fillim mendoi se ky akt ishte pjesë e shfaqjes. Nga emergjenca konfirmuan se ai vdiq në skenë.

Andrew Bird tha se Cognito nuk ndjehej mirë para se të fillonte shfaqja, megjithatë insistoi që të dilte në skenë./21Media