Lokaj la një trashëgimi të çmuar shfaqjesh dhe filmash 

Loading...

Lokaj la një trashëgimi të çmuar shfaqjesh dhe filmash 

Në Teatrin Hadi Shehu në Gjakovë u mbajt mbledhje kiomemorative për akrotin  dhe regjisorin, Syleman Lokaj, I cili vdiq dje në moshën 85-vjeçare./21Media