6 gazetarë morën çmime për reportazhet dhe shkrimet më të mira

6 gazetarë morën çmime për reportazhet dhe shkrimet më të mira

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF mbajti ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore për shkrimet dhe reportazhet më të mira për fëmijë në fushën e mbrojtjes sociale dhe decentralizimit të shërbimeve sociale për vitin 2019./Përgatiti: Aurela Elshani/21Media