Akuza e kundër akuza mes anëtarëve dhe koordinatorit të testit, Rexhep Hoti

Akuza e kundër akuza mes anëtarëve dhe koordinatorit të testit, Rexhep Hoti

Komisioni për Arsim ka debatuar rreth testit të organizuar në shkollat e Kosovës. Të ftuar në këtë mbledhje kanë qenë ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, dhe koordinatori i testit nacional, Rexhep Hoti. Deputetët kanë shtruar shumë pyetje ndaj koordinatorit Hoti dhe e kanë cilësuar organizimin e testit nëpër shkollat e Kosovës si jo të mirë./21Media