A e dini cilat janë ato?

A e dini cilat janë ato?

Të gjithë jemi të mendimit që femrat e zënë vendin e parë kur është fjala për komplekset.  Dhe të gjitha këto “pakënaqësi” kanë të bëjnë me trupin. Ato janë shumë të pakënaqura me pamjen e tyre dhe gjithmonë gjejnë të meta të vetja, më shumë se meshkujt.

Komplekset më të zakonshme që e shqetësojnë pothuajse çdo femër:

1. Jam e shëndoshë

2. Nuk kam trup të lidhur dhe kam celulit

 

3. Kam pigment të keq të lëkurës