Pezullohet Plani Zhvillimor Komunal për ndërtimin e kompleksit afarist për zonat 1, 2 dhe 3

Pezullohet Plani Zhvillimor Komunal për ndërtimin e kompleksit afarist për zonat 1, 2 dhe 3

Kuvendi Komunal i Prishtinës pezulloi Planin Zhvillimor Komunal për ndërtimin e kompleksit afarist për zonat 1, 2 dhe 3 në pjesën e liqenit të Badovcit, deri në nxjerrjen e dokumenteve të reja të planifikimit në këtë zonë. Ky vendim u mor me shumicë votash në seancën e jashtëzakonshme pas një debati të ashpër./21Media