Teatrot e qyteteve mirëpresim koncept dokumentin e MKRS-së

Teatrot e qyteteve mirëpresim koncept dokumentin e MKRS-së

Miratimi i koncept dokumentit për teatrot nga Qeveria e Kosovës është mirëpritur nga teatrot e qyteteve. Ata shpresojnë se plotësimi dhe ndryshimi i ligjit për teatrot do të garantojë bazën financiare për teatrot e qyteteve, rritjen e numrit të punëtorëve si dhe krijimin e repertorëve të rregullta./21Media